De zevende woning op het plan betreft de achterste woning in een nieuwe bouwwerk achter de oorspronkelijke boerderij. Het betreft een benedenwoning i.c.m. met een bovenwoning (woning 8).

Er zijn best veel woningen langs streek met alle  voorzieningen op de begane grond (zoals ook woning 1 t/m 4 en 9 en 10 op dit plan), waarbij de verdieping vaak grotendeels onbenut blijft. Er is tegelijkertijd ook een tekort aan woningen.

Woning 7 en 8 zijn daarom gestapeld; een benedenwoning en een bovenwoning met aparte toegang. Op deze manier is het goed mogelijk om de bovenwoning als aparte woning te verhuren.

Deze woning biedt ruimte aan een ruime gecombineerde woonkamer/keuken met een oppervlak van  65 m2 en twee slaapkamers van ruim 16 m2 en 13 m2. Centraal in de woning bevinden zich de entree, toilet, bijkeuken en badkamer.

  • Vloeroppervlak 117 m2
  • inhoud van 428 m3
  • Perceel ca. 686 m2 waarvan ca. 44 m2 gemeenschappelijk (steeg)

De achtste woning betreft de bovenwoning boven woning 7 en is toegankelijk d.m.v. een gedeelte trap. De woonkamer/keuken is 44 m2 groot. De slaapkamer ca. 16 m2. Aansluiten aan de entree/hal bevindt zich een badkamer en een separaat toilet. De galerij is een semi open ruimte met ook een mogelijkheid tot een buitenterras. Dit buitenterras wordt even

als de trap gedeeld met de voorste bovenwoning. Op de begane grond bevindt zich nog een berging van 11 m2.

  • Vloeroppervlak 74 m2
  • Inhoud van 493 m2

Terug naar Rijksweg 2

 

Terug