De derde woning op het plan betreft de een na achterste woning in het hoofdgebouw. Deze wordt in het bouwplan geheel nieuw opgebouwd waarbij de gevelcontouren ongewijzigd blijven t.o.v. de oorspronkelijke situatie. Dat is een vereiste omdat het een gemeentelijk monument betreft. De baanderdeuren worden uitgevoerd als grote gevelopening voorzien van glas met een deur naar het terras. Hierachter is in het ontwerp de keukenopstelling gesitueerd. T.p.v. de zithoek worden ramen gecreëerd d.m.v. een dubbel raamkozijn.

Deze woning biedt op de begane grondvloer ruimte aan een gecombineerde ruime woonkamer/keuken met een oppervlak van ruim 48 m2. In dit leef vertrek is voldoende ruimte om naast de keukenopstelling een ruime zithoek te creëren.

Daarnaast biedt de begane grond ruimte aan een ruime slaapkamer van ca. 15 m2 met direct hieraan gekoppeld een badkamer en een hal/bijkeuken met een toiletruimte. Op de verdieping is ruimte voor een hobbykamer of eventueel een slaapkamer en een tweede badkamer.

  • vloeroppervlak 129 m2
  • inhoud van 526 m3
  • Perceel ca. 222 m2 waarvan ca. 15 m2 gemeenschappelijk (steeg)

Terug naar Rijksweg 2

Terug