Over ons

Hulsplan! is een bouwkundig adviesbureau, welke in 2008 is opgericht door Erik Huls. Hulsplan! richt zich op het geven van bouwadvies, het ontwerpen van gebouwen en het coördineren van de bouworganisatie. Wat laatst genoemde betreft betekent dit de hele bouwfase, vanaf het eerste idee tot aan de oplevering. Hulsplan werkt voor particulieren, bedrijven en ondernemers in de agrarische sector.

 

Na een bouwkunde opleiding op de hogeschool Windesheim in Zwolle heeft Erik Huls diverse jaren gewerkt als calculator en werkvoorbereider bij een bouwbedrijf in de regio. Erik heeft hier geleerd hoe je moet samenwerken in complexe teams. Hoe belangrijk het is om de uiteindelijke doestelling van de klant voorop te blijven stellen. En waarom een juiste communicatie en het bevorderen van begrip en vertrouwen in elkaar, altijd een aandachtspunt moet blijven in de bouworganisatie. Kortom de factoren waar een succesvolle bouwperiode afhankelijk van zijn, zijn bij Hulsplan! bekend.

 

Erik Huls is, naast eigenaar van het adviesbureau, ook mede eigenaar van een modern melkveebedrijf Hulsmelkvee. Hij is hier nauw betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Daardoor weet hij bijvoorbeeld hoe belangrijk het is om goed na te denken over de looplijnen op het bedrijf. Erik Huls is hiermee de juiste gesprekspartner voor de melkveehouder met bouwplannen! De bouwkundige kennis en de agrarische kennis worden bij elkaar gebracht in het bouwplan. Maar het belangrijkste voordeel is dat Hulsplan en de melkveehouder elkaar snel begrijpen, ze spreken immers dezelfde taal.

 

Onder de naam Hulsbouw zijn we ook betrokken bij de uitvoering. Desgewenst verzorgen wij de complete uitvoering tot aan oplevering. Hulsbouw is een mooie toevoeging aan ons bedrijf om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierover vindt u meer informatie op onze website www.hulsbouw.nl.

Vrijblijvend kennismaken

Kom een keer langs voor een kennismaking en om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Contact

Erik Huls

Eigenaar

tel. 0615463486