Verbouw van uw woning

Als u uw woning wilt verbouwen, dan komt daar veel bij kijken. Ziet u op tegen de overlast voor uzelf en uw omgeving? Een goede voorbereiding kan zorgen voor een goed verloop van de verbouwing van uw woning. Zo kunt u blijven wonen op de locatie die u goed bevalt en blijkt de verbouwing uiteindelijke de moeite waard.

Zo zorgt u ervoor dat de verbouwing goed voorbereidt:

  1. Stel uw wensen vast vóórdat u een bouwtekening laat maken. Welke functies moeten worden toegevoegd of uitgebreid? Wilt u alleen extra ruimte op de begane grond, of ook op de verdieping?
  2. Oriënteert u zich op de mogelijkheden die er zijn qua stijl. Welke uitstraling moet uw woning krijgen of houden? Kijk daarbij ook naar de omgeving. Wilt u een contrast realiseren of juist aanpassen op de omgeving?
  3. Doe inspiratie op via het internet. Google op afbeelding en zoek op beeldenbanken als Pinterest naar ideeën die u graag zou willen toepassen in uw woning.
  4. Stel vast wat uw behoefte is aan privacy. Als u vooraf scherp hebt wat u in de huidige situatie prettig vindt of juist niet, dan kunt u dat in uw vroegtijdig inbrengen zodat hiermee direct rekening gehouden kan worden.
  5. Houd rekening met de verkoopbaarheid van uw woning. Een extra ruimte op de begane grond is vaak een pluspunt. Een té dure verbouwing krijgt u bij verkoop echter niet betaald.
  6. Een goed doordacht (bouw)plan is een goede start van de bouwperiode.

Kortom: een verbouwing vraagt om keuzes maken. Daarbij luisteren wij goed naar uw afwegingen en wensen zodat we u kunnen helpen de juiste keuzes te maken. U merkt dat er op deze manier niet alleen voor staat: met Hulsplan! maakt u weloverwogen keuzes.

Dat wordt een prettig thuis! Vul ons contactformulier in of neem direct contact op voor een intakegesprek.

Terug