Bedrijven

Bijdrage voor uw bedrijf

Een mooi bedrijfspand die goed past bij de manier waarop in uw bedrijf wordt gewerkt en wat u wilt uitdragen naar uw klanten. Of u nu een heel voordelige loods wilt bouwen of een mooie representatieve showroom. In alle gevallen kan goed nadenken en een creatief ontwerp een bijdrage opleveren voor uw bedrijf.

Ondernemer

Wij zijn net als u een ondernemer en zijn geïnteresseerd in uw bedrijf en de manier waarop u werkt. Hierover gaan we graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te kunnen begrijpen. Als de wensen helder zijn dan gaan we van grof naar fijn naar een bouwplan. In dit bouwplan zijn uw wensen en is onze kennis over economisch en duurzaam bouwen én architectuur geïntegreerd.

Kennis van bouwmethoden

Wij hebben veel kennis van verschillen bouwmethoden en type materialen voor daken en gevels. Hierdoor komen wij snel tot een goede en economische keuze. Met name bij bedrijfsgebouwen is het belangrijk om ervaring te hebben met staalbouw, betonbouw, vliesgevels. Hulsplan! beschikt over deze kennis en gaat graag voor u aan de slag.

Wij gaan graag een keer met u in gesprek!

Vrijblijvend kennismaken

Bel ons of stuur een e-mail en wij maken zo snel mogelijk vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact